Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

03.08.2018

LapIT -päivät 2018 lähestyvät!

LapIT Oy:n perinteinen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden LapIT-päivät –tapahtuma järjestetään 16.- 17.8 Arktikumissa Rovaniemellä.

Keskusteluissa ovat tänä vuonna teemoina äly, tieto ja turvallisuus Lapissa. Aihetta lähestytään niin ministeri Pirkko Mattilan kuin maakuntajohtaja Mika Riipin puheenvuoroissa.

Kuntien roolista maakuntauudistuksessa on puhumassa Eero Laesterä Perlacon Oy:sta. Julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yhteensovittamisesta kertoo Kalle Alppi Mehiläinen Oy:stä.

Päivien aikana toimintaansa esittelevät myös Vimana Oy:n Kalle Toivonen, ja tulevan Lapin maakunnan ICT-vastuuvalmistelija Sirpa Hakamaa kertoo ajankohtaiset kuulumisen Lapin Maakunnan osalta.

Myös LapIT:n henkilöstö on vahvasti mukana tapahtumassa. Jaamme uusimman kuulumiset yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kesken ja asiantuntijapuheenvuorojen avulla pohjustamme tulevia muutoksia.

Aiempien vuosien tapaan keskustelu on vilkasta ja osanottajat alansa vahvoja osaajia. Kokemuksemme mukaan näistä elementeistä rakentuu kestävä lopputulos!

Tule siis mukaan antamaan oma panoksesi Lapin Maakunnan, sen ICT:n ja LapIT:n kehittämiseksi. Me olemme valmiina.

Ilmoittautuminen päättyy 8.8.2018.

X